Kategorier
Kunstnerne 2021

Jytte Høeg

Jytte Høegs univers af smukke bronzeskulpturer er fantasi og natur, og tanker mellem det selvfølgelige og det overraskende.

Jytte Høeg skal udstille i Helleruplund Kirke sammen med Niels Valentin og Hanne Schmidt.

Hun laver Bronzeskulpturer efter Cire Perdue metoden, hvilket betyder ‘Tabt Voks’ og hentyder til den proces hvormed hun laver sine skulpturer. Hun modellerer typisk en del af skulpturen og sætter den så sammen med en eller anden form for natur materiale. På den måde opstår den sammensmeltning af kultur og natur, som findes i mange af hendes værker.

Hun er uddannet på Kunstakademiet og Billedskolen på Jagtvej.

Hendes univers er fantasi og natur, tanker mellem det selvfølgelige og det overraskende….men kig selv med her på hendes hjemmeside www.jyttehoeg.dk og selvfølgelig skal du da også se hendes meget smukke værker i Helleruplund Kirke, hvor hun i øvrigt skal udstille sammen med Niels Valentin og Hanne Schmidt.