Kategorier
Kunstnerne 2021

Isaac Malakkai

Isaac Malakkai er født i Almería i Spanien og er en internationalt anerkendt street-artist.
Han blander ofte det realistiske og surrealistiske i sine kunstværker, og selvom der tit er en melankolsk følelse i hans værker, bærer de også et tydeligt humoristisk præg.

Isaac Malakkai er født i Almería i Spanien og er en internationalt anerkendt street-artist.

Han udstiller i Messiaskirken sammen med Stine Ring Hansen og Daniel Goldenberg.

Isaac Malakkai har siden barnsben haft en stor passion for kunst og det at udtrykke skæve tanker og ideer på en anderledes måde. Derfor har han, siden han kunne gå, haft en blyant i hånden. Da han i 2000 blev præsenteret for graffitiverdenen, var det endnu et middel til at kunne udtrykke sig kreativt.

Malakkai er i dag en anerkendt street art kunstner. Han henter sin inspiration fra dagligdagens spidsfindigheder og personlige oplevelser. Han blander ofte det realistiske og surrealistiske i sine kunstværker, og selvom der tit er en melankolsk følelse i hans værker, bærer de også et tydeligt humoristisk præg.

Find mere om Isaac på hans hjemmeside her: www.malakkai.es eller på hans facebookside: www.facebook.com/isaacmalakkai