Kategorier
Kunstnerne 2021

Stine Ring Hansen

Stine Ring Hansens kunstneriske udgangspunkt er naturiagttagelsen, og det er især fuglen, som hun opfatter som et frihedssymbol, der fascinerer hende. Den naturalistiske inspiration forenes med det abstrakte i et stramt, organisk formsprog med bløde former, rene flader og linier med polerede, reflekterende detaljer, der giver en plastisk fornemmelse

Stine Ring Hansen er billedhugger og arbejder primært i bronze i Raadvad bronzeværksted i eventyrlige Raadvad. På bronzeværkstedet skabes skulpturer fra model til færdig bronze.

Hendes kunstneriske udgangspunkt er naturiagttagelsen, og det er især fuglen, som hun opfatter som et frihedssymbol, der fascinerer hende. Den naturalistiske inspiration forenes med det abstrakte i et stramt, organisk formsprog med bløde former, rene flader og linier med polerede, reflekterende detaljer, der giver en plastisk fornemmelse. Skulpturerne opfattes som udtryksfulde væsener med menneskelige følelser, ofte med et strejf af humor. Stine udfører desuden buster og står bag en mængde offentlige udsmykninger, mindesmærker, hæders- og jubilæumspriser, danske og internationale prisopgaver, bl.a. har hun lavet statuetterne til Hans Christian Andersen Literature Awards som er givet til forfatterne Haruki Murakami, Salman Rushdie, Isabel Allende og J. K. Rowling.

Stine udstiller i Messiaskirken sammen med Daniel Goldenberg og Isaac Malakkai. Gå ikke glip af denne fantastiske chance for at se Stine Ring Hansens vidunderlige skulpturer.

Læs mere om Stine Ring Hansen på hendes hjemmeside: www.stineringhansen.dk