Kategorier
Kunstnerne 2023 - Læs mere

Charlotte Tønder

Charlotte Tønder har været billedkunstner i over 20 år. De seneste år har bronzeskulpturer været hendes kunstneriske omdrejningspunkt.  Det har været fantastisk for mig at kaste mig over bronzestøbning. Det er så anderledes på alle måder ikke mindst rent teknisk. Det er en helt anden verden og den er på mange måder meget ubarmhjertig, dels fordi processen rent fysisk er utrolig hård, men også fordi afstøbningen afslører alt ned i mindste detalje. Det er en meget maskulin arbejdsproces, hvor jeg føler at maleriet er mere feminint. Det har åbnet en helt ny dimension i min kunst og har været, og er til stadighed, utroligt inspirerende for mig”.

Tom Jørgensen, kunstanmelder på Kunstavisen og Jyllandsposten skriver:

”Den udstråling, de enkelte figurer har, er fordi Charlotte Tønder kan sit kram og er en meget dygtig kunstner samt har det der kræver, en omhu for detaljer, en god portion fantasi og en sikker materiale fornemmelse” Tom Jørgensen

Du kan læste mere på hendes website: Charlotte Tønder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.