Kategorier
Kunstnerne 2023 - Læs mere

Ane-Katrine von Bülow

Grafisk porcelæn

Keramiker Ane-Katrine von Bülow er en kunsthåndværker, der gør brugsting til kunst. En formgiver, der frydes over at skabe smukke ting, man kan bruge til noget. Det hvide porcelænsler med de sort/hvide mønstre er von Bülows univers. Minimalistiske grafiske mønstre, der tilpasses den keramiske form ved hjælp af et 3D-computerprogram, så porcelæn og grafik smelter sammen og bliver to sider af samme sag.

Objekter hvor det digitale og det analoge, det kunstneriske og det brugsmæssige interagerer i en helhed og fremstår som arkitektur i brugsform

Jeg arbejder som keramisk kunsthåndværker i spændingsfeltet mellen kunst-værk og brugs-kunst, i et udtryk og med et materiale som jeg benævner ”Grafisk Porcelæn.”

Mine værker fremstår grafiske i deres enkle form og med deres heldækkende minimalistiske sort/ hvide mønstre.

Keramiker Ane-Katrine von Bülow er en kunsthåndværker, der gør brugsting til kunst. En formgiver, der frydes over at skabe smukke ting, man kan bruge til noget. Det hvide porcelænsler med de sort/hvide mønstre er von Bülows univers. Minimalistiske grafiske mønstre, der tilpasses den keramiske form ved hjælp af et 3D-computerprogram, så porcelæn og grafik smelter sammen og bliver to sider af samme sag.

Objekter hvor det digitale og det analoge, det kunstneriske og det brugsmæssige interagerer i en helhed og fremstår som arkitektur i brugsform

Du kan læste mere på hendes website: her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.