Kategorier
Kunstnerne 2023 - Læs mere

Inger Bennigsen

Inger Bennigsen er billedkunstner og fortæller “Mit billed-univers har altid drejet sig om naturen, rum og dybde, organiske former, stemninger, lyset og farverne. De seneste år er motivet blevet mere specifikt og jeg har fokus på blomster i sammenhængende grupper. Jeg bygger billedet op, bryder det delvist ned og fragmenterer i en lang proces ofte med mange lag. Jeg arbejder med kontraster både i farver og i materialer, hvor jeg har flydende maling, transparente lag og heldækkende maling i flader.

Blomster-motivet indbyder til leg og min begejstring for farver kan få frit løb.. Selvom udgangspunktet ofte er en specifik blomst er det ikke væsentligt for mig, at man kan genkende blomsten i det endelige resultat. Her er det vigtigere at skabe ro i kaos og at billedet fremstår som en helhed med elementer af noget genkendeligt”

Du kan læste mere på hendes website: Inger Benningsen

Se senere år har jeg gået på Kunstskolen Spektrum i flere perioder – og i januar 2020 åbnede jeg galleri og atelier ‘Kunst 86’ i Ryesgade. Her arbejder jeg med mine malerier – afholder malekurser og laver skiftende udstillinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.