Kategorier
Kunstnerne 2020

Tanja Kaleovski

”Mine inspirationskilder ligger først og fremmest i det klassiske trompe l´oeil-maleri. En type maleri, kendt siden antikken, hvor man skildrer objekter så realistisk, at de ser ud, som om de er virkelige.”

Udstiller i Messiaskirken
sammen med Sidsel Brix
og Charlotte Tønder

At tage på oplevelse i en verden af illusioner.

Jeg arbejder med at skabe stemninger og vække følelser hos folk. Beskueren må meget gerne undres. At det flade lærred kan vokse ud, og blive en form for installation eller levende genstand i rummet. At beskueren drages og “bedrages” og det umiddelbare liv der skabes, med teknikker, flid og mit kunstnerisk billed univers, kommer til live.

Mine inspirationskilder ligger først og fremmest i det klassiske trompe l´oeil-maleri. En type maleri, kendt siden antikken, hvor man skildrer objekter så realistisk, at de ser ud, som om de er virkelige. Ingen er perfekte, rene i farven hele tiden. Nogen gange er vi primære, nogen gange sekundære, og flest gange tiertære.