Kategorier
Kunstnerne 2020

John Normand

”Jeg prøver at male som en alkymyst og bruger alle slags ting i mine malerier”

Udstiller i Helleruplund Kirke
sammen med Liné Ringtved Thordarson og Liz Berry

“Så du vil høre en historie? … Du opdager, hvor vidunderlig verden er, når du maler den. Se bare på, hvad der er rundt omkring, så vil du se magi, fortællinger og historier, og du er som en rejsende i din egen verden. Jeg prøver at male som en alkymyst og bruger alle slags ting i mine malerier … grundlæggende er oliefarve på lærred … men så … pulveriseret rav, shellak, bivoks, gamle legetøjsdele, dammar, regn, solskin, guld, gamle urdele, tekopper og gryder, blød pastel, akvarel, havet, saltvand, fortællinger og meget mere smelter sammen og bliver en del af historien – eller historien, der ønsker at blive fortalt … reglerne er, at der er ingen regler … logikken – at der ikke er nogen logik … Jeg er simpelthen fortælleren af historien og vil du gerne have en kop te … “