Kategorier
Kunstnerne 2020

Lone Kirketerp

”Som kunstner interesserer jeg mig for æstetik og hvorfor mennesker beskæftiger sig med kunst? Hvorfor vi udsmykker vores omgivelser og os selv.”

Udstiller i Jægersborg Kirke
sammen med Jens Ingvard Hansen

Jeg arbejder med billedkunst på materialet zink. Når jeg har syret overfladen trænger mine farver ind og jeg kan arbejde med lag på lag. Jeg arbejder ekspressionistisk under den skabende process.

Mine værker er ikke låste fortællinger, men værker beskueren selv kan tage ejerskab til.

Jeg arbejder med farver og organiske former. Abstrakte figurer, der giver stor billeddannelse for den enkelte. Som drivende skyer, hvor vi iagttager samme sky, men alligevel finder meget forskellige figurer. 

Som kunstner interesserer jeg mig for æstetik og hvorfor mennesker beskæftiger sig med kunst? Hvorfor vi udsmykker vores omgivelser og os selv. Hvorfor kunst og udsmykning kan findes i samtlige verdens dokumenterede kulturer.