Kategorier
Kunstnerne 2020

Liz Berry

”Henter mine inspiration fra mine omgivelser, mine kærlighed til naturen og mine børne. Jeg leger med det dynamiske forhold mellem mennesker og dyr, og binder det hele sammen med et kreativt tvist og et bevidst budskab.”

Udstiller i Helleruplund Kirke
sammen med Liné Ringtved Thordarson
og John Normand

Om mig og min kunst

Jeg er født og uddannet i England og startede min kunstkarriere med et 2-årigt grundkursus i Fine Art og A level i Kunsthistorie i 1988. Efterfølgende tog jeg en 3-årig BA i Science and Natural History Illustration (Videnskabelig og naturhistorisk illustration).

I over 25 år har jeg produceret ultrarealistiske medicinske illustrationer til bøger, magasiner og online-platforme. Igennem det arbejde har jeg lært vigtigheden af detaljer og præcision.

Jeg har udstillet på diverse udstillinger, gallerier og  censurerede udstillinger og vandt 1st pris i Roskilde Åben.

Jeg henter mine inspiration fra mine omgivelser, mine kærlighed til naturen og mine børne.  Jeg leger med det dynamiske forhold mellem mennesker og dyr, og binder det hele sammen med et kreativt tvist og et bevidst budskab.

Jeg har brugt så stor en del af mit liv som illustrator med at lave præcise tegninger og seriøs videnskabelig formidling. Derfor kommer min oprørske side nu til syne I min kunst. Det tror jeg er noget jeg selv har brug for, for at bryde fri.

Metodemæssigt begyndte jeg med akvareller, og siden kastede jeg mig over akrylmaling, som er let at arbejde med og passer godt til mine teknikker. Jeg kan lide at arbejde med alle medier, og jeg benytter ofte Photoshop til at lege med sjove ideer og kompositioner.

Jeg er landet et sted, hvor jeg holder fast i den anatomiske og næsten fotorealistiske illustrationsstil men kombinerer det med en drømmeverden – en linje til det underbevidste.

www.berry.dk