Kategorier
Kunstnerne 2020

Kjeld Jørgen Jensen

”Jeg er fascineret af himlens lys og rum, mange gange går jeg med blikket rettet mod himlen for at spotte lysets magi og de fantastiske skyer som ofte bliver udgangspunkt i mine motiver.”

Udstiller i Skovshoved Kirke
sammen med Tina Hvid

Den store skaberlyst og fordybelsestrang er nok gennemtrængende i mine værker, jeg elsker at bevæge mig rundt i feltet mellem det naturalistiske og det surrealistiske, fortæller Kjeld Jørgen Jensen.

Med min helt egen fantasifulde streg ønsker jeg at skabe historie og lave små ophold i min fortællerverden, hvor man som beskuer venter på hvilken vej man tages i den videre færd ind i maleriet.

Mine værker er brudstykker, sat sammen til en helhed, på den måde håber jeg, at man oplever en interessant dobbelthed i mine billeder hvor flere fortællinger er flettet ind i samme billedbog der er ikke noget egentlig begyndelse eller slutning men derimod opsigtsvækkende helhed, jeg vælgerne at Beskueren får en følelse af at stå i en uafklaret tilstand hvor tingene ikke er entydige. 

Jeg er fascineret af himlens lys og rum, mange gange går jeg med blikket rettet mod himlen for at spotte lysets magi og de fantastiske skyer som ofte bliver udgangspunkt i mine motiver.