Kategorier
Kunstnerne 2020

Giuseppe De Bellis

Som det tydeligt fremgår af navnet så er Giuseppe De Bellis italiener. Han voksede i Taranto med to forældre der ville ham det bedste og de sendte ham på teknisk skole. Men her følte han sig absolut ikke hjemme. Det var det kreative han følte sig bedst tilpas med og han kastede sig over musikken og startede sit eget band.

Skæbnen ført ham til København i 1987, hvor han blev inspireret i en ny, kreativ retning, nemlig billledkunsten, hvor han som autodidakt kunstner foldede sig ud i figurative abstraktioner, hvor hans motiver ofte cirkler omkring den indre psykologi omkring menneskets fremmedgjorthed, selvopretholdelse, eksistens. Det er tanker der ofte udmønter sig i værker, hvor den figurative komposition frmstår i et stærke farveudtryk, men samtidig ofte i et grotesk, mimisk udtryk, hvor farverne dækker over et indre mørke, hvorfra mennesket længes efter at blive befriet.

www.giuseppedebellis.com