Kategorier
Kunstnerne 2023 - Læs mere

Lina Murel Jardorf

Lina Murel Jardorf er kunstnerinde. Hun fortæller om sin kunst. ”Jeg vil gerne levere noget der siger folk noget. Jeg har ingen maske på når jeg arbejder. Det er sandt, det jeg laver. For jeg er min kunst,” fortæller Lina, der fik en opgave af Sjælsø Gruppen, til hvem hun skulle lave syv skulpturer, der hver især skulle repræsentere en følelse. ”Da jeg lavede den der hedder Kærlighed, gik jeg rundt og boblede af kærlighed

Jeg skaber værker som jeg er sikker på at give beskueren en stor oplevelse – Jeg kontakter mit inderste når jeg arbejder med min kunst, .Jeg er min kunst.” fortæller Lina, der fik en opgave af Sjælsø Gruppen, til hvem hun skulle lave 7 flere meter høje skulpturer, der hver især skulle repræsentere en følelse.

Jeg er så heldig at jeg kan følge mine skulpturer fra start til slut, grundet af jeg har eget bronzestøberi, og dermed ingen klimaaftryk fra transport, og skønne Æbleblomst gård med det eventyrlige elveragtige atelier.

Du kan læste mere på hendes website: Lina Murel Jardorf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.