Kategorier
Kirker i Gentofte

Sankt Lukas Stiftelsens Kirke

Lørdag den 29. oktober
10:00-16:00 Udstilling

Søndag den 29. oktober
10:30-11:30 Gudstjeneste
10:00-16:00 Udstilling

I Sankt Lukas Stiftelsens Kirke udstiller:

Nina Leth, skulptør
Helene Møberg Keinicke,paper artist
Bettina Elbæk Pedersen, skulptør

Adresse:
Bernstorffsvej 20
2900 Hellerup


Sankt Lukas Stiftelsens Kirke deltager KIK 2022

Kirkens historie

Sankt Lukas Stiftelsens Kirke har altid været hjertet i det daglige liv på Stiftelsen og er også i dag rammen om andagter og gudstjenester for Lukas Fællesskabets medlemmer, medarbejdere og andre af husets faste beboere og gæster.

I kirken markerer vi Stiftelsens mærkedage, og der foregår mange særligt tilrettelagte arrangementer til glæde for Stiftelsens børnehaver, plejehjem, hospice, medarbejdere, Lukas Fællesskabet, frivillige samt eksterne lejere.

Kirken er en privat kirke i Helleruplund Sogn og har ikke tilknyttet eget sogn, men kirken har samarbejde med nærområdets sognekirker. Alle er velkomne i kirken, også selvom man ikke ellers er tilknyttet Stiftelsen!

Kirken er opført af V. Birkmand og Aage Rafn i 1932 og er centralt beliggende i Diakonissehuset på Sankt Lukas Stiftelsen. Kirken er 260 m2 og har plads til 280 personer og kørestols venlige adgangsforhold. Der er direkte indgang til kirken fra Bernstorffsvej.

Som privat kirke modtages ingen offentlige tilskud.

Åbne aktiviteter i Kirken
Foruden de almindelige kirkelige handlinger varetaget af Stiftelsens præster og kirkens frivilliggruppe, er kirken centrum for mange aktiviteter som musikandagter, koncerter, familiegudstjenester, studiekreds og meget mere.

Kontakt os: Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen

Adresse: Bernstorffsvej 20, 2900 Hellerup

Tlf: 3945 5200 

E-mail: admin@sanktlukas.dk

www.sanktlukas.dk

Læs mere om kunstnere i KIK