Kategorier
Kunstnerne 2021

Line Højmann

Line Højmann arbejder både i det abstrakte, grafisk abstrakte og figurative felt. En fællesnævner er paletten. Hendes malerier er koloristiske. Hun arbejder med farvernes indbyrdes samspil og modspil – og væver dem sammen til en smuk fortælling.

Line Højmann skal udstille i Skt Lukas Stiftelsens Kirke sammen Hanne Toft Ørum. Læs mere her.

Line arbejder både i det abstrakte, grafisk abstrakte og figurative felt. En fællesnævner er paletten. Hendes malerier er koloristiske. Hun arbejder med farvernes indbyrdes samspil og modspil – og væver dem sammen til en smuk fortælling.
Hendes malerier er ofte inspireret af naturen med dens vidder, dybde, mønstre og linjer. De er farverige og drømmende i deres form. Flydende penselstrøg møder stramhed og hun søger at skabe ro i spændingsfeltet mellem pænhed og vildskab.

Du kan se og læse mere om Line Højmann på hendes hjemmeside her: pieceofpaint.dk