Kategorier
Kunstnerne 2021

Hanne Toft Ørum

Jeg glæder mig til at præsentere mine farverige malerier, møde de besøgende og tænker at kirkerummets særlige stemning og ro vil være gode rammer for at betragte kunsten.

Hanne Toft Ørum skal udstille i Skt. Lukas stiftelsens kirke, sammen Line Højmann – læs mere her

Hanne fortæller:

“Jeg er selvlært billedkunstner og har en lang række udstillinger bag mig. Jeg har mit kunstneriske virke i Frederiksværk, hvor jeg også for nylig har etableret eget Galleri/Showroom.

I min maleproces fascineres jeg i høj grad af farver. Deres spil med og imod hinanden er en stærk drivkraft i mine værker. Malerierne bliver ofte til under stor intensitet, og ud fra noget indre, som selvfølgelig afspejler mig. Det er en abstrakt verden, hvor jeg kan udtrykke mig uden ord og i stedet i farver og stemninger. Malerierne kan bringe associationer til landskabselementer og mere eller mindre, ubevist, er det også dér, jeg ender med at finde ro eller en slags “facit” i mine værker. 

Jeg har en hovedvægt på abstrakte malerier, og i nogle få indgår også dyr i et miks med det abstrakte.

Jeg glæder mig til at præsentere mine farverige malerier, møde de besøgende og tænker at kirkerummets særlige stemning og ro vil være gode rammer for at betragte kunsten.”

Du kan se og læse mere om Hanne her: hannetoftorum.dk