Kategorier
Kunstnerne 2020

CHARLOTTE TØNDER

“Jeg ser det klart som en styrke i min kreativitet at jeg kan bevæge mig fra det helt abstrakte til det mere figurative og bruge hele farvepaletten.”

Udstiller i Messiaskirken
sammen med Sidsel Brix
og Tanja Kaleovski

MIT LIV MED KUNSTEN!

Det konstante i mit liv er kunsten! De sidste 25 år har min passion og omdrejningspunkt været kunsten. Jeg bliver inspireret af alt hvad jeg møder og oplever på min vej. Derfor er mine billeder ofte også meget forskellige, for mit sindelag er helt afgørende for hvordan det endelige motiv bliver.

Mine kunder er tit overrasket over hvor forskellige mine motiver kan være, men jeg kan slet ikke forestille mig at begrænses til blot en genre eller form. Jeg ser det klart som en styrke i min kreativitet at jeg kan bevæge mig fra det helt abstrakte til det mere figurative og bruge hele farvepaletten.

Mine billeder tager først form, når jeg sidder ved lærredet. Det er typisk for min arbejdsproces, at jeg har en grundidé – et ”grundmotiv”- som jeg arbejder ud fra. Dernæst visker jeg ”grundmotivet” ud. Det udviskede motiv sætter et tilfældigt præg, som jeg udforsker til jeg finder vejen ind i motivet.

Jeg har taget malerkurser både San Francisco hvor jeg tidligere har boet i flere år samt kurser i København. Mit kunsteriske oase de sidste 5 år, er mit galleri i Rørholmsgade hvor jeg både fungerer som kunstner og gallerist for flere skulptører og periodevise andre kunstnere. I mit galleri har jeg udstillet bla. Lars Braun og Camilla Blachmann. Jeg er en del af Kunstnergadens Rørholmsgade som er en kunstnerfællesskab med 15 andre kunstnere.

charlottetoender.dk