Kategorier
Kunstnerne 2023 - Læs mere

Jeanette Hiiri Marquart

“Jeg er keramiker med værksted i smukke Rågeleje. I dette naturskønne område bor og arbejder jeg til daglig med min kunst.
Jeanette Hiiri Marquart
Jeg oprindeligt født og opvokset i Sverige, men har siden min afgang fra Danmarks Designskole været bosat i Danmark.
Naturen er en tilbagevendende kilde til inspiration i mit arbejde. Måske fordi jeg som svensk er vokset op i en verden af grantræer og mos. Kontraster og strukturer er ligeledes områder jeg ofte udforsker i mine værker. Flader som dækkes af voksende elementer og overflader som er så taktile at man ikke kan lade være med at røre ved dem. For mig handler det om at gøre materialet synligt. Tilgængeligt. Ler indeholder en forunderlig poesi og jeg vil gerne invitere dig indenfor”.

Du kan læste mere på hendes website: Jeanette Hiiri Marquart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.