Kategorier
Kunstnerne 2023 - Læs mere

Annette Graae 

“Objekter, som er monteret i akrylkasser. Inspirationen er fra havet, naturen og byer og jeg arbejder i serier, som langsomt ændrer sig fra f. eks. Havet under mig, Horisonter og til Illusioner og Følsomme Blomster – og gobelinerne – der er store, også med udgangspunkt i naturen. Her arbejder jeg ligeledes i serier, men med meget længere tidshorisonter.

Jeg farver selv mit garn – hør, bomuld og silke, ikke så meget uld, da jeg vil have et let og åbent udtryk, hvor trådene jeg væver på også danner en struktur – og har derfor min egen farveskala.

Materialevalget i gobelinerne og objekterne har for mig ligheder. Både i gobelinerne og objekterne er det vigtigt for mig at der er nutidige garner eller tråde, ex japansk papirgarn, muretråden og opsplittede pakkebånd er eksempler”.

Du kan læste mere på hendes website: Annette Graae 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.