Kategorier
Kunstnerne 2022

Vivian Høi Nielsen

Udstiller i Helleuplund Kirke.

“Evighed og forgængelighed følges hånd i hånd, trækker i hinanden og opleves ofte som modsætninger. Jeg bliver stille, når jeg i øjeblikke møder evigheden i det skrøbelige liv. Eller jeg ser den som en mulighed. Samtidig er det også, når jeg intet begriber, at bevægelsen og farverne er der.
Dette spændingsfelt er som tema med i mit arbejde med ler.

Min formverden tager afsæt i det konkrete og specifikke, ‘det, som er’.
Det kan være bølgen, der rammer land og trækker sig tilbage, som en vejrtrækning – tidløs og evig foranderlig. Spor i strandsand. En sten i vandet, som giver nye strømninger. Et imaginært dyk i havet – livsformers ophav”.

Vivian Høi Nielsen udstiller i Helleruplund Kirke med Pia Brix Thomsen og Susan Otvig Busch.

Du kan se og læse mere hendes hjemmeside her: Vivian Høi Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.