Kategorier
Kunstnerne 2022

Rikke Laursen

Udstiller i Hellerup Kirke.

“Rikke Laursen laver moderne skulpturel keramik. Skulpturerne er formet i fri hånd, og bygget langsomt op via den traditionelle pølsemetode, mens “bladene” på skulpturerne er fingerformede og bearbejdede til de er helt papirstynde.  Alle skulpturer er håndglaserede med pensel. 
Visuelt søger Rikke at skabe skulpturer, der på den ene side er opbygget via en systematisk og helt symmetrisk konstruktionsmodel, men som rent visuelt fremstår flerdimensionel, og hvor konstruktionen for beskueren er svær gennemskue, og fremstår organisk”.

Har atelier på Christianshavn.

Rikke Laursen udstiller med Line Holtegaard i Hellerup Kirke.

Du kan se og læse mere hendes hjemmeside her: Rikke Laursen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.