Kategorier
Kunstnerne 2022

Brian Poulsen

Brian Poulsens keramik er et univers for sig selv. Hans talent for formgivning er stort. Når den spektakulære formgivning balancerer med æstetikken og legen med udtrykket taler hans figurer sit eget sprog, som ved denne smukke figur. Her afstedkommer det indprentede mønster kombineret med motivet et næsten historisk udtryk

Brian Poulsens er en mester inden for pladeteknik. Det er utroligt vanskeligt at lave en figur, der ikke har et fundament – både i opbygningen, formgivningen og i brændingen. Tidligere brændte Brian Poulsen sine figurer på åbent bål, hvilket påførte det færdige resultat et rustikt udtryk af patina. Siden har han eksperimenteret en del med stentøjsglasurer, der har et tilsvarende rustikt præg.

Du kan læse mere på hans hjemmeside her: Brian Poulsen